Dr.D...'There`s no place on earth like the world'

Kwijlende gal droop langs de gifstekel van je gespleten tong. Geronnen gestolde bazels kwebberden kwabbig uit je kwallige keel. Lege leugens lekten als brandende lijm van je lallende lippen. Kervende klinkers klauwden op mijn kop, wurgende woorden grepen naar mijn keel, ziedende zinnen zweepten op mijn rug. met vleugels als een vlinder vlieg ik voor de laatste maal het toeteren van de trein kondigt met veel lawaai het leven af Meel: Dr.D@chello.nl WANT HIJ ZOEKT WERK!

vrijdag, mei 31, 2002

Het lijkt wel of de RVD dit log leest!

Zie hier! Openheid van zaken!

Het zijn alleen de gegevens die toch al openbaar waren! Dr.D noemt dit nepnieuws! So!
Dit is ook triest..
Girotel!!

De inlog gegevens van Dr.D gingen destijds naar een adres.
- Waar Dr.D al 20 jaar niet meer woonde.
- Wat niet was ingevuld.
- Waar hij nog nooit een girorekening had gehad.
- Waar de postbank beweerd een bestand van te hebben. Ja! een stapel ponskaarten zeker!
Het is triest....
Maar het is welzo..............
Mail from: DR.D
To: adam@curry.com

Okee AC,

Vriendelijk bedankt voor de vlotte betaling alvast. Wat de zussen betreft; wegdoen! Een lente, een nieuwe. Dat soort werk. Wat dacht je zelf van Georgina Verbaan? Man! Zoals zij langdurig de lens in kan loeren. Daar blijf ik ook niet koud onder! En als tip naar het thuisfront:" Altijd blijven ontkennen!" So!

BTW het rekeningnummer is onveranderd.

Dr.D

donderdag, mei 30, 2002

(private mail)

from: adam@curry.com
to: Dr.D

Weledelgeleerde Dr.D,
het luttele bedrag staat inmiddils op Uw chipknipper. Maar wat nu verder te doen. Elke morgen word ik wakker met een 'at your service'. Maar tegen die tijd zit Patries al met een gezichtsmasker. Volgens mij doet ze dat expres! Yvonne flikt dat soort geintjes nooit!

Wat nu? Twee zussen kosten dubbel.
Wat adviseert U mij?

VrGr
AC
Nog meer op het braderie podium:
Bertus Hardkoor Koe !!!
Met een loei van een keiharde MKZ rap!
Terwijl zijn gitaargeluid hem ondersteunt!

Het raar maar waar verhaal.

"Benieuwd wat het wordt" mompelde Iep. Eigenlijk meer tegen zichzelf dan tegen de aanwezigen achter de stalling. De midzomer braderie zat er aan te komen in het hoge noorden. Van heinde en verre kwamen de kantklossers en klompenhakkers hun kunsten vertonen het komende weekeinde. De fietsenstalling zou een poffertjeskraam worden. Op het schoolplein werd een podium gebouwd voor verschillende optredens. "Als Dries Roelvink maar thuisblijft dit jaar" merkte DvD op. Vorig jaar was DvD bijna gearresteert toen hij de stekker uit de microfoon trok. Speelde alles gewoon door! Bleek alles op band te staan! "Ad Nootje komt dit jaar" wist Peuter. Ja, ze was weer terug achter de stalling. En een fan van Ad Nootje. Niko kon zijn bloed wel drinken en zat al te bedenken welke pillencocktail hij Ad ging geven vlak voor het optreden.
"Of zoals vorig jaar. Dat was lachen" spraken de broers van Koenen als kwik en kwak. Zij bedoelde Iep op het springkussen. Iep was vorig jaar helemaal uit z`n dak aan het gaan op het luchtkasteel. Wild springend zonder schoenen. Totdat de dop van de jerrycan losschoot. De zelfgestookte 'booze' vloog in de rondte. Alleen al van de alcoholdampen werd het halve hoge noorden strontlazarus. Dat was inderdaad lachen. "Godverdomme! Kijk daar. Berg je handel op Niko" DvD zag de meeste dingen vrij snel. In de verte naderde Chris Retemans, het zoontje van de gemeentesecretaris. Maar hij deed vaak of hij hetzelf was. Een zuiger. "Goedemiddag allemaal" klonk het overspontaan. Wat binnensmonds geroezemoes was het antwoord. "Ik kom eens inspecteren of alles naar behoren loopt voor de braderie. Mijn vader gaat over de vergunningen tenslotte." Chris Retemans kon dan zo`n irritant triomfantelijk gezicht opzetten. Maar toen niemand reageerde en iedereen opeens zijn nagels zat schoon te maken, taaide Chris Retemans maar af.
"Iemand nog een roze pilletje?" opperde Niko. "Nou joe aar tolleking" zei Iep en klom van z`n jerrycan. De broers van Koenen kregen niets, die waren al gek van hun eigen.
Plots een heel nieuw gezicht in het hoge noorden achter de fietsenstalling. Een meisje met een stok en een hond. "Wie is dat?" gonsde het bij een ieder. Ondertussen was zij achter de stalling. "Ik zal me even voorstellen, Ik ben Ineke van de Horn" zei ze met een tongval zoals ze die nog nooit hadden gehoord achter de fietsenstalling. Meteen zakte haar hond door de achterpoten en draaide een drol die wel van een havenarbeider afkomstig leek. Het roze pilletje was gaan werken en er viel een diepe stilte. Echt zen. En gezamenlijk zat (bijna) iedereen te mediteren rond de rokende hoop......

woensdag, mei 29, 2002

RoelenRoel hebben oude emoties bij Dr.D los gemaakt..........

De 'rebirthing' met m`n debiele neefje in de donkere grot tijdens de witte vloed!

Houd U vast! Waren er in het verleden loggers die moeite hadden met het waar verhaal...

Attelenooje laat nergens een misverstand over bestaan!
Zet Uw speakers hard voor dit chanson!

"Ik ga je sien"

Handjes in de lucht een lekker meezingen!

Voor de tekst met bijpassende links moet U bij SNOTJE zijn.

dinsdag, mei 28, 2002

Mail from: Dr.D

to: adam@curry.com


Luister AC! (met je kutrestaurants haha, geintje moet kunnen.)

Dacht jij dat dat zo maar gratis is? Omdat jij beweert miljoenen te bezitten omdat je die amerikanen een poot heb uitgedraaid, wil niet zeggen dat er hier in de tussentijd niets veranderd is! Ik zie Uw betaling binnen 10 dagen tegemoet.

No GRT

Dr.D
Mail from: adam@curry.com

to: Dr.D

Weledelgeleerde Dr.D,

ik hoop dat je dit mailtje discreet zult behandelen. Al weet U dat ik U graag mag. Maar U miet mij niet. Daar kunnen we het een andere keer over hebben. Misschien na Bart`s begrafenis?
Mijn probleem is dat Patries haast nooit meer wil. Stort zich helemaal op de biznezz. Ik weet wel dat bij oudere vrouwen van alles gebeurt met die hormonen. Maar vrijdagavond klagen over tandpijn. Dat wordt te gek. Zo zat ik laatst in de chopper naar belgie. Door de trillingen en de onthouding zat ik binnen 'no time' met een klein kinderarmpje in mijn broek. Hilarisch voor mijn chopperteam maar het bracht mij in verlegenheid. Niet leuk dus. Ik blijf Patries graag trouw maar ik ben ook niet van steen! U weet nogal veel en ik zal Uw advies in deze kwestie serieus ter hand nemen.

Vr.Gr.
AC
eh,eh...
Geintje bij
Gaby gezien.


En dan Bob thee. HAHAHA. En weer haalt bobthee m`n post weg! HAHAHAHA met je censuur! StakkerBob! HAHAHAHA

Ga IP`s blokken! Daar ben je het beste in! HAHAHAHA


En dan die Curry weer: Email is een kapotte communicatie model.

HAHAHA! Meer!!!!

ff kijken hoelang dit blijft staan...bij stakkerblokbob (tering als ie zo doorgaat wordt zijn naam regelvullend!)
"Ga curry spongen! Haal dit zo meteen maar weer weg! Blok de boel! Wat jij nodig heb is een intranet met alleen je vriendjes van de azijnzeik club! So!"


Af en toe ff disse ruled zwaar man!
So! Het is gelukt! Een echte zigeuner gevonden met viool. Violen doen het altijd goed bij a capella muziek. Had Dr.D hem gevraagd of ie wat met dat nummer: "Schijten als een reiger" kon violen. Dat wilde ie wel, maar.....
Dan moest de hele familie d`r ook bij!Die mixen we er wel uit als de tape wordt gemasterd.
Trend?
Weblog met pop ups........
Karin Spaink en de buitelende advokaten....

maandag, mei 27, 2002elbee heeft `m ook.
Even wat anders nu.
Onze beste vriend KTJBF! ligt in het ziekenhuis. Klaplong.
Dr.D wenst hem van harte beterschap en hoopt hem spoedig weer te spreken.
Laat een ieder die dit leest reageren op KTJBF!
Freddy moet de hele stad van diarree genezen.

Freddy moet schieten en zelfs een zwaardgevecht houden. Bloed is er alleen te zien als Freddy in het oor wordt geschoten. De meeste boeven lachen zich dood.
Dit is geweldig! Zonder gedoe met instrumenten leren bespelen.
Recht uit het hart zingt voor U:

ATTELENOOJE !!

Met het nummer:
"Schijten als een reiger!!!"gejat van:
SNOTJE!

zondag, mei 26, 2002

BOKS! heeft eindelijk ook ICQ.......
Het verhaal dat waar is

Ondanks het gure weer was het achter de fietsenstalling aangenaam beschut. "En toch vind ik het hier vreemd ruiken" bleef DvD herhalen. "Dat is Zeikema die je ruikt" wist Bekko te vertellen. En Bekko deed het verhaal uit de doeken. Meteen besloot DvD er iets aan te doen en ging op alle hoeken van de fietsenstalling zijn geurspoor uitzetten. Iep kon hem naar net ontwijken. "So! Dat is weer rechtgezet" sprak DvD en greep naar een passerende 'haz'cigaret. "Kijk daar een ligt een dood vogeltje.Zeker uit het nest gevallen" een snik klonk in de stem van Bekko. "Lul niet! Jij ziet ze vliegen" terwijl DvD grote wolken uitblies en een tik gaf op het graaiende handje van Iep.
"Hoeveel tijd zit er bij jou tussen wakker worden en je eerste jerrycan?" vroeg DvD aan Iep.
"Hangt er van af hoe ver ie van m`n bed staat" en er kwam een lachje op Ieps hoofd. Gretig pakte hij nu het laatste stukje 'haz' cigaret. Treesje was vandaag thuis, zij moest morgen haar scriptie inleveren. Ofzo. Voor de anderen was dat iets wat zij niet kenden. Wat had je nou aan een diploma in het hoge noorden? Er was er nog zo`n een die regelmatig achter de fietsenstalling kwam. Ook nu. Op zoek naar nieuwtjes. "Shit! Daar heb je Sjonnie van de schoolkrant" zag Bekko met zijn dichtgeknepen ogen. "Vlug! Engels lulleh! riep DvD.
"Ha jongens! Nog iets nieuws?" ondertussen keek Sjonnie een ieder even aan. Met een opschrijfblok en een potlood achter zijn oor. Sjonnie wilde later reporter worden. Alles wat je zei schreef hij op. En dan kwam het in de schoolkrant of een ander lokaal suffertje. "Claus is dood" zei Iep. "Dat is niet waar!" zei Sjonnie. "Binnenkort wel. En jij weet het nu al!" Iep zijn dag begon steeds meer kleur te krijgen....
En wat doen zij zelf?
Juist! Geld vragen!

Weet iemand nog een date?
De Ananova Mevrouw

Dr.D kan niet goed aan haar wennen.....lees het liever.


-The holy day is observed each year during May (June during leap years), determined by the lunar calendar, and is on the 15th day of the waxing moon during the 6th month of the Thai calendar. It dates back to ancient celebrations in India and Sri Lanka, and this year the day is observed on May 26.-

zaterdag, mei 25, 2002

Goed he? Zo`n nederlandse kunstenmaker bij kopspijkers daarstraks....
Moest voor een japanse opdrachtgever een olifant maken. Met echte huid en slagtanden. Dat werd ge-eist. Dus ga je zelf een olifant schieten met cameraploeg en de daar wonende mensen. Wapperend met dollarbiljetten. De kunstemaker grijnzend terugkijkend naar de beelden.....Met als excuus:' Er moeten 4 olifanten per jaar geschoten worden'.(er sneuvelden en passant ook nog een paar ezeltjes)..
Van wie?
Vanuit het westen wordt massaal gegireerd (geld) voor het behoud van de olifant. Al jaren..."Als de gek maar met geld zwaait komen de gieren, als muggen rond een lamp"......ech...
Nee, hij staat er niet tussen...

House of Sjonnie is bijgewerrukt!
Marije en de zelfcensuur....."Pistool postje verwijderd".(17-05)
Je zou d`r bijna een 'Rainman" syndroom of Bergkampangst van krijgen...

Voor de 3e keer afgelopen jaren is er een vliegtuig van China Airlines neergestort. Een paar jaar geleden, ook een boeing, boorde een vliegtuig zich in de verkeerstoren op Taipei. Een ander vliegtuig kwam gewoon uit de lucht vallen.......En dan te bedenken dat China Airlines de goedkoopste directe vlucht is van Amsterdam- Bangkok....
Dr.D hoeft even niet.
Huh? Merkwaardig...

"Mevrouw Duisenberg had de vlag uitgehangen met instemming van haar echtgenoot, Wim Duisenberg, de president van de Europese Centrale Bank. ''Natuurlijk heb ik met mijn man overlegd,'' zei ze. ''Als hij er echt problemen mee had, had ik iets anders gedaan. Maar hij vindt gelukkig net als ik, dat ik mijn eigen mening heb er ervoor uit mag komen. Ik ben geen president van de ECB.''
Het is triest......
Maar wel de realiteit...

vrijdag, mei 24, 2002

Behalve dat er in dit labyrinth van pagina`s allerlei teksten staan. (oud)
Is Snotje nu ook etalerend met de letters. In volgorde gezet door Dr.D........
Dierensex raakt enorm in zwang! Hebben we hier in Artis een amerikaan die de olifant aftrekt....
Zijn nu de zeugen aan de beurt!
Zit te wachten op Luna wanneer ze gaat schrijven over het schurende tongetje van de huiskat..............
Broekemans......
En onderbroekenlol!

Heb ik dat weer?
Dr.D hoort boze tongen beweren dat sommige loggers zich herkennen in het 'Waar verhaal'. Bij deze dus:"Iedere gelijkenis met bestaande personen berust op louter toeval!"
So!
Opvolger van Haasbroek?(real audio)
Beangstigend hoe sommige dingen plotseling realiteitswaarde krijgen.........
A.s. Zondag.
Een Feestje!
Waar zou het vandaag over gaan?
In het gastenboek...

donderdag, mei 23, 2002

Waar Verhaal.

Het werd weer steeds drukker achter de fietsenstalling nu de zon er zich vaker liet zien. De vraag naar de pillen van Niko`s moeder steeg. Het gat in de markt werd slechts gevuld met paracetamol. "Twee keer niks!" zei Iep na z`n derde asperine. Met een gevulde jerrycan kon je het bewustzijnsniveau een stuk makkelijker be-invloeden. Maar de nieuwe vlierbloesemoogst lag nog te gisten. En die fruitwijn van Treesje, daarvan kreeg je alleen een rooie bek. Daar had je dus ook helemaal niets aan, achter de stalling. Maar als de nood het hoogst is...! De man met de grote jas! En z`n zakken vol hash! 'Bekko' was zijn naam. Bekko ging altijd liever dothappen dan penetreren. Vandaar die bijnaam.
Bekko had zijn jas vol met bruin spul, haz! noemde hij dat. "Genoeg om het hoge noorden plat te krijgen!" zei hij en daar triomfantelijk bij kijkend. Stom giegelend en voor zich uitstarend is hij nog achter de stalling blijven zitten op de jerrycan vol fruitwijn...........


Totdat Zeikema langs kwam. Zeikema, net zoals de rest van de familie met die naam, had altijd de grootste moeite met zijn plas ophouden. Hij kwam aanrennen terwijl hij z`n adem inhield. Zijn voorhuid reeds naar achteren geschoven, zo achter de fietsenstalling! Daar was Bekko niet van gediend! Een aquarium was koel en rustgevend. Maar een waterval van een Zeikema!? Bekko greep meteen naar z`n kladblok en schreef een bon voor -ongewenst urineverlies- uit. Ter plekke. Zeikema betaalde meteen contant en zei nog:"Sorry". Bekko bleef nog heel lang grinniken........
So! Nu Uw werkdag er bijna opzit.
Even Uw RSI oefeningen!


Dat heeft Dr.D nu altijd....
Gaat ie eindelijk eens die papierwinkel hier opruimen. De hoogste tijd. En wat doet ie?
Zitten lezen!
Dr.D heeft er in het verleden over bericht.......

Nu Chandra Levy eindelijk is gevonden. Congresman Condit is al exit. Benieuwd wat er nu uit het onderzoek zal rollen...........

woensdag, mei 22, 2002

En de complimenten aan Cioran`s tekening. (die van 22-05)

Koolstof waar het hoort....
Okee dan,
.

De bidsprinkhaan. 'The Mantis". Een insect dat, net als de kakkerlak, nooit verder is ge-evolueerd. Krokodil, leguaan en haai incluis.) Oftewel zonder aanpassingsvermogen... Het enige insect dat zijn kop kan draaien! En kan als huisdier worden gehouden......

Laat het nou ook nog 1 of andere sportstijl zijn......
Dr.D kreeg de Ravage onder ogen...

Heel redelijk stuk. LEZEN!!!!
Ondertussen zijn de voorbereidingen in volle gang..........


En even bekijken hoe dat hier uitpakt. In geval dat.......

dinsdag, mei 21, 2002

Het verhaal van waar.

Achter de fietsenstalling was alles weer rustig. Erg rustig. Niko en Peuter waren wel terecht, maar uit het zicht. "Ze hebben het te druk met elkaar" sprak Iep, terwijl hij heel wijs zijn blik op de horizon richtte. Wat niet zo ver was vanachter de fietsenstalling. Treesje lag nog bij te komen van haar laatste sexfeest. Treesje ging dan de grote stad in om zich op een avond helemaal te laten uitwonen. Dat kwam vanwege haar ouders. Dat waren de eerste hippies van het hoge noorden. Zij lanceerden de vrije sex op het dorp. Uiteindelijk bleven ze daarvoor toch op elkaar aangewezen. De stalling rook vandaag ook anders. "De pishoek is schoongespoten" merkte DvD op, die ondertussen ook op een jerrycan was aangeschoven. "Ken ik weer opnieuw m`n territorium gaan uitzetten!" Dit met in het achterhoofd dat er in de wijde omtrek van het hoge noorden geen schoonmaakbedrijf viel te bekennen. DvD leek wel voorbereid. Hij had verfspuitbussen! "De stalling zal er nooit meer hetzelfde uitzien" sprak hij met een toon zoals van Gogh geklonken moet hebben voor een leeg doek. En als een mix van Karel Appel, Keith Haring en Jeff Koons ging hij tekeer. Al snel trok DvD publiek. De tweelingbroers van Koenen. Klaas en Kees. Klaas en Kees waren altijd met maar 1 ding bezig. "Kan je ook nakende meisjes tekenen?" was de eerste spontane reactie van beiden.
"Ja! Voor op je slaapkamerplafond, zeker!" antwoorde DvD heel gevat. De broers van Koenen stonden erom bekend dat zij graag hun gereedschap ter hand namen. Zij keken elkaar aan en richtte hun blik op de horizon. Wat kwam daar aan? Het zielige meisje van het dorp verderop. Bij elke stap maakte ze sopgeluidjes. Zij kwam onmiskenbaar te kort! Klaas en Kees keken elkaar aan en spraken tegelijkertijd:"Kijk! Daar komt ons 'humpertje'".
En hun vier vuistjes balden zich.......
Nomen est Omen

-geen* sex! De enige sporen van interesse die ik kan vinden is dat hij heel af en toe eventjes op een sex-site zit. Maar dat stelt natuurlijk ook niks voor...-

Het is heel sneu allemaal......
(huishoudelijke mededeling)

JAAAA...
De links, links zullen worden aangepast.
Toeval?

- Okay. Goed. We gaan beginnen. Je weet hoe het gaat: ik leg je dertig vragen voor en we gaan ?s kijken: hoe groen is Jordy Bezemer, alias Dokter De Haan! Ja? Ben je er klaar voor?
Vraag 1 : De bidsprinkhaan. Waarom heet de bidsprinkhaan bidsprinkhaan?-
Gezien bij Bieslog

Dr.D loopt al sinds jaar en dag met de 'prayin mantis' onderhuids.......
Echt! Ze bestaan!Er is nog hoop voor het cda....
Doggy Style!


maandag, mei 20, 2002

Orale en manuele ehabiejo! Tegelijkertijd! Dat verzin je toch niet?
Nog nooit iemand zien omdraaien wanneer iemand omviel.....

Dr.D wel.Maar dat kon ie zelf niet zien...

Nu Dr.D even....

Heeft U wel eens twee weken gezwegen? Wordt iemand niet constant verhoord om hem geestelijk te breken? Heeft de pers gewerkt als aanklager, rechter en beul? Als Dr.D heden ten dage nog een journalist hoort, lacht hij. En noemt ze zo dom als een stadsdeelmedewerker! Dat zij dat niet leuk vinden, zal den rest roesten! Dr.D zit nou eenmaal nog steeds met het gegeven dat hij het daderprofiel niet vindt passen! En leest daar niets over terug in de gevestigde uitgeverij bende.....
Dr.D leest VerbalJam

-Dus nogmaals voor uw eigen bestwil: laat u niet omlullen en ga niet omkutten... eh.. katten.-
Het rommelt binnen de familie. Ik zou mijn debiele neefje voortrekken.....
Bij deze dan:
Neef Dirk gaat graag op de vuist.

Geadopteerde neef Sjaak heeft zo z`n eigen manier van....'let ya hands doe de talking'

De man die de vader denkt te zijn.
Ome Kees tijdens een weekendje in ponypark Slagharen.

En de broer van Ome Kees.
Ome Tinus die zich doordeweeks graag Tina laat noemen....

En de familie van moederskant. Van links naar rechts:
Tante Joop, Nicht Bepje, Oom Karel en hun huwbare dochter Elvis
Neef Hendrik en ome Fons. Moeder Marie. Buurman Piet en neef Bob. En tante Klaartje.
De rest zijn spoken die eigenlijk niet op deze foto thuishoren.
Voor U allen die het ontgaan mocht zijn........

Hoogerbrugge!!!

Flashkunstenaar in progressie!

Ik kan m`n debiele neefje geen moment alleen laten. Zeker niet met een ingelogde computer in de buurt. Zoals hieronder blijkt.....

zondag, mei 19, 2002

Wat doet Dr.D op het net?

"Het is slechts om U een glimlach te ontlokken........."


En daarna de binnenhuisarchitect uithangen door alle niet dragende-muren met een voorhamer te verpulveren! THOR ! en dat keihard! Gelacheh! Dat we hebben!

Wat zal de schoonmaakster op haar neus kijken! hoi, hoi echte lollebroeken!
Het is zondag. Dus komt m`n debiele neefje op bezoek. Vandaag dus ook. Man! Hij was onverstaanbaar! roeleroeleroele kwam er uit. Ik ben beroemd! Zei hij ook nog. Goed! Daar viel dus geen touw aan vast te knopen. Maar m`n neefje is zo blij als blik. En dan ben ik ook weer gelukkig.......
Godsamme! Wil ik ff op Snotje stemmen.....Kan dat dus niet!
Is ze van de markt gehaald?
Ook toevallig....

Zag Dr.D gister Nicotine in de max. Blijkt dat da Huge ze ook kent!

Meesterlijke band met een goeie podiumact! Gaat hun horen en zien!
Wat zat er nog meer in de brievenbus?

Tijdje niets van gehoord...

Daar is ze weer!!


U weet waarom hij in Italie begraven wordt?
Nederland was te vol...........
Inbox:

Def P + Beatbusters morgen (zondag) op Pinkpop.
Dit ging bijna niet door, want...
"DRUMMER BETROKKEN BIJ MOTORONGELUK"
Optreden Pinkpop gaat door met vervanger

Marco van Krieken, onze drummer , is woensdag 15 mei betrokken geraakt bij
een verkeersongeval en met lichte verwondingen in het ziekenhuis
opgenomen.
Van Krieken zat achterop de motor bij een vriend toen ze in botsing kwamen
met een vrachtwagen. De bestuurder van de motor is aan de gevolgen van het
ongeval overleden.

zaterdag, mei 18, 2002

DR.D in de melkweg....
Muziek. VET!
BREAKDANCIN~!!! Nog VETTER!!!

Godverdomme! Wanneer luistert es iemand naaar echt hiphop. Van de straaat!???

POMPEROMPOMPOM

Dr.D zit op Tonie`s kiekjes te wachten.....
Het aureool is niet voor iedereen zichtbaar!
Dus kijkt U maar even...

vrijdag, mei 17, 2002

Ondertussen achter de stalling..

Wat een toestanden! Niko en Peuter zijn al enkele dagen weg! En in het hoge noorden wordt het ergste gevreesd. Nu waren het toch al niet van die ansichtkaart-types. Maar toch. Er rezen meerdere dingen. Zoals het onderduiken van Treesje Dat deed ze met een duikbril.
" Ze moeten het zelf maar weten" Sprak Iep esoterisch in mantra`s beneveld.
Iep bracht even rust in de stalling. Zeker nu allerlei kleine rotjochies met een computer achter de stalling kwamen! Die kwam daar dan een beetje 'hekken'! Hoe die dat flikte!?
Plotseling! Problemen! Daar was DvD!!!
Altijd een vluchtweg nodig als hij aankomt! Helaas was het kleine jochie nog ingelogd en kon daardoor niet bij-tijds vluchten! Op een afstand bekeken ze in hun joggingpak wat er ging gebeuren. De sensatiebakken! Woest slaand op hun lege jerrycans. "Gewoon doen ! En schijt aan de fietsenstallingfilosofie!" zei DvD. En daar bleef het bij.
Dr.D en de plannen voor vanmiddag......

So come fill up your glasses of brandy and wine

Whatever it costs I will pay

So be easy and free when you're drinking with me

I'm a man you don't meet every day

The Pogues

Oud maar up to date!

Speakerzzz luidddd!!

Dhr. voordeWind draait voor U....


"You choose your leaders and place your trust
As their lies put you down and their promises rust
You`ll see kidneymachines replaced by rockets and guns
And the public wants what the public gets
But I don`t get what this society wants"
So! Morgen! Harderwijk!

Kreeg de nederlandse volksunie in het verleden bijna nooit toestemming om te demonstreren (lees: marcheren) vanwege de te verwachten openbare orde problemen. Nee dan nu! De verdachte komt uit harderwijk, heeft geen verklaring of bekentenis afgegeven. Is niet veroordeeld. Dit is echter voor een zooitje neo-nazis geen enkel beletsel. En de rechter in zutphen ziet dat ook zo..Dus mogen ze morgen 'demonstreren' voor een verbod op extreem links. Dr.D vraagt zich af wie zijn dat dan?
Wel duidelijk wordt wat de samenstelling is van de achterban van lpf......
Not for profit...

Nu heeft harry mens de naam van pf als merknaam laten registreren. Voor de familie, zegt ie.
Het nalatschap van pf is in een trust ondergebracht. Dr.D vraagt zich af wie die trust beheert?

Een tijdje geleden vroeg Dr.D aan Vincent Bijlo wat hij nu vond van de stem van harry mens vlak na de aanslag.

Dit was het antwoord:

Harry Mens klinkt als een kraai die op de schoorsteen van een duur huis pleit voor huursubsidie voor mensen met hoge inkomens
Vincent Bijlo

donderdag, mei 16, 2002

So! Nu Dr.D iedereen gesproken heeft.
Zullen we de agenda trekken en een nieuwe datum prikken?
Voor de herverkiezingen wanneer de emoties wat zijn wegge-ebd?

Het begint hier anders zo op de italiaanse politiek te lijken....
Dat kan toch ook weer niet de bedoeling zijn.

Geert Mak zegt `t.....

woensdag, mei 15, 2002

Waar verhaal.

Wat een feest achter de fietsenstalling! het leek wel of er iets te vieren viel in het hoge noorden! Peuter had speciaal voor de gelegenheid iets wat ze van haar laatste vakantie kende gemaakt. Een jerrycan met drank en fruit! "Paas me de saagri, ja?" klonk het konstant achter de stalling. Iep vond het een kunst om het fruit in de jerrycan te houden en de drank te bemachtigen. " Van fruit vallen je tanden uit!" zei Iep met een knipoog naar Niko. En Niko liet breedlachend zijn fietsenrek zien. De sfeer zat er goed in. Totdat Bertje om de hoek kwam kijken. Bertje droeg altijd een autoband met bovenop een knoop op z`n kop. Vandaar Bertje badmuts. Bertje kon niet eens zwemmen waren wij ooit achter gekomen. Nadat hij een half jaar had lopen bietsen waren wij hem zo beu dat we hem in de vaart hadden gegooid. Wij lachen en aanwijzingen geven. Na een kwartier kwam Bertje erachter dat je in de vaart gewoon kon staan. De vaart was al jaren niet uitgebaggerd.
Bertje zat nu helemaal in de hiphop. 'Joemen bietbokse' deed ie. Iep dacht eerder aan een toeval of hersenbloeding toen Bertje begon. Dat roffelde Iep op z`n jerrycan een stuk beter. Treesje die er wakker van was geworden gaf Bertje meteen de wind van voren. "Sodemieter op met je gespuug! Je kan wel tbc hebben!" En Bertje haalde bakzeil. Niemand achter de fietsenstalling vraagt zich nog af wat er van Bertje geworden is...
De prognoses tot nu toe.

De LPF rond de 22 a 24 zetels......
Hoe gaan die zetels gevuld worden? Een schertsvertoning. Zetels voor een niet bestaande partij. In de huidige werkelijkheid, los van wat er gebeurd is. Zoiets leidt ongetwijfeld tot allerlei herzieningen. Maar welke?.....
Morgen het waar verhaal. In de zon!!


De stemming van de stemmer!
Dat is ook wat!
Schrijf je een stukje over een taboe.
Rust er weer een taboe op het stukje..

Aanvullende info:

The Experiment

dinsdag, mei 14, 2002

Nu op BBC 2. Een zogenaamde remake van het Stanford-experiment gebeuren. Reality tv tot op het bot!

Of toch niet?
Voor de twijfelaars onder de lezers. Het bewijs.
De Fietsenstalling!!!

Het waar verhaal

Het beukt in het hoofd van Iep. Het voelde alsof hij drie dagen had lopen hossen in het lage zuiden. terwijl Iep absoluut niet wist hoe dat voelde. Maar hij kende de verhalen van Treesje. Zij daalde een paar keer per jaar af naar het lage zuiden en kwam dan altijd vol belevenissen terug. Behalve die keer dat ze direct naar de huisarts moest. Dat verhaal heeft Iep in de fietsenstalling nooit gehoord.
Treesje ging altijd geweldig spontaan dansen als Iep zijn jerrycan roerde. Vandaag niet. Iep had wat anders aan zijn hoofd en het hoge noorden haalde verlucht adem. Maar Niko had wat nieuws ! "Mietendom tovermiddel!" Zo lanceerde Niko zijn nieuwe handel. Niet van zijn moeder maar rechtstreeks uit de apotheek. Het echte spul! Iep twijfelde geen seconde en dacht alles beter dan dit! En gulzig gooide Iep een handje tabletten achterover. En spoelde het weg met de 'maanschijn' uit de altijd aanwezige jerrycan. Iep voelde zich meteen helemaal niet ziek meer! "Goed gevonden, Niko" zei Iep al binnen een kwartier. "Ja het was een tip van Peuter die vreet ze als smarties". Niko kon zich altijd zo plastisch uitdrukken.
Ondertussen was Treesje erbij gekomen met de boekjes van haar vader. Dat beloofde een sexueel spanningsveld in het hoge noorden achter de fietsenstalling! Teleurgesteld constateerde Iep dat alle bladzijde`s aan elkaar gekleefd waren.
Onbegrijpelijk!
De criminoloog prof. C. Fijnaut heeft ook plaatsgenomen in de commissie. Zij gaan onderzoeken hoe het met de beveiliging van pf gesteld was.........

Dr.D weet de uitslag al.............
Geen grappen!
Met kapper Harm!


De visie van Dr.D op de
hedendaagse politiek..

maandag, mei 13, 2002

Een week later......

Laat spong die langendarm eens tegen het licht houden!
De erven van pf laten Dr.D bijna van z`n zetel rollen! Niet te geloven! Iemand die denkt serieus een politieke carriere te starten (langendam) komt met aantijgingen over verantwoordelijkheid. Wijst naar de gevestigde politieke orde en beweert dingen....Dat hou je niet voor mogelijk! Begin te begrijpen waarom je daar een prive detectief achteraan stuurt......
Om over het gelul als 'dood' aan links maar te zwijgen.
'Kraakpanden' die het nu moeten ontgelden...
"History repeats itself"

zondag, mei 12, 2002

Jij bent gespongt!
U heeft spong aan Uw broek!
Je zal maar gespongt worden!!!........

Even serieus nu....

Dit is een waar verhaal

Zo woonde er een jongen met een jerrycan in het hoge noorden. Dat werd zo genoemd omdat men had afgesproken om de kaart altijd zo te houden. De aarde is eigenlijk rond, maar wat is dan de bovenkant? Dus zeiden ze:"het hoge noorden". En nadat de canadezen daar waren geweest waren er heel veel jerrycans achtergebleven. In het hoge noorden gingen ze er prat op dat ze van bijna alles 'booze' konden stoken. Dat deden zij dan driftig. En dronken dat zij werden! Ze weten het zelf net meer! Als een franse wijnkruik de jerrycan balancerend op de onderarm. De jongen met de jerrycan was eigenlijk door zijn ouders met de franse slag 'Yves' genoemd. Maar door zijn dronken tongval verbasterde dit snel tot 'Iep'. "Doar kom Iep met de jerriekan an" zei men dan....
Wanneer de jerrycan echter leegraakte was men in het hoge noorden minder te spreken. Niet gehinderd door enig gevoel van ritme begon Iep dan aan zijn drumsalvo op de lege jerrycan. "Hou es op met jauw herrie ken" sprak het dorp in koor. Ook de pastoor hoorde de duivelse boodschappen die heel subtiel in het demonische geroffel waren verstopt. Vanaf dat moment ging het bergafwaarts met Iep. Hij was niet alleen elke dag dronken, maar ook elke dag getattoo-eerd! De lokale krant sprak er schande van! En voor straf moest hij z`n postcode inleveren.
Dat scheelde hem helemaal niets! Nee, Iep was niet bepaald sanctiegevoelig! "Schijt an!" was de eerste reactie die bij hem opborrelde. Hij deed met die loterij toch al niet mee. En linea recta liep Iep naar het schoolplein. De fietsenstalling! Achter de fietsenstalling kon je Niko altijd vinden. Die pikte de pillen van zijn moeder en verkocht die. Niko had zijn zakken altijd vol met valium 10 en seresta`s. Hij vrat ze zelf niet. "Alleen voor de handel" zei Niko dan. Niko was de held van de fietsenstalling. En hij had niet eens een jerrycan.....
Hij had wel altijd al een meisje uit het woonwagenkamp om zich heen hangen. Zij was van school getrapt ofzo. Vanwege een pruik of anders een kapsel wat niet mocht. "He, peuter let op me stash" zei Niko haar vaak. Dat vond Iep zo koel dat hij bijna stopte met zuipen uit de jerrycan. Maar zijn droge bek was sterker dan hemzelf. En bijna niemand van het hoge noorden kwam achter de fietsenstalling. Niemand kende daardoor het gerucht dat zij nooit een slipje droeg....En over vroegtijdig zwanger worden hadden ze in het hoge noorden nog nooit gehoord! De dichtsbijzijnde condoomautomaat hing ergens in de grote stad. In combinatie met de pillen van Niko`s moeder maakte dat eigenlijk niet zo gek veel uit....

Wat gebeurt hier? De touwtakke!!!
Zie ik de stemming van Snotje....
"In love"......

En ik?
Ik weet van niks!!!!
Nu is Dr.D in het trotse bezit van een teller op de site.....

Maarrrrrrr,
Wat zie ik? Allerlei vogels van divers pluimage op MIJN site!!!
Van buiten de randstad! Met gekke spraakgebrekken! Of vreemde voorouders!
HUH! Scheer je weg!! Oprotten nou!!!
De pleuris aan het ongewenst bezoek! Binnendringers, dat zijn het!!


En zijn de moeders blij met hun beauty bag???
Bij mijn weten is Seth Gaaikema nog nooit neer geschoten!Het levende bewijs dat het allemaal best meevalt op dit continent.
Of juist niet? Godverdomme! Weer die twijfel!!
Wie schrijft wat?

zaterdag, mei 11, 2002

Dr.D spreekt een krantjournalist:" Nee de gedrukte krant kan nooit door het internet worden vervangen!"
Dr.D:" Nee! Zolang ik dat blijf eten moet ik papier langs m`n reet halen!"

SO!
De media als moordenaar?

Doodgeslagen met een natte krant! Me azz!
De vrije meningsuiting is ons afgepakt! Gelul! Laat je geheugen werken!!!!
Voetbalwedstrijd gestaakt wegen spreekkoren! Na de eurotop is er ene frank tijden aan het procederen omdat hij de ME fascisten zou hebben genoemd. Een agent sukkel noemen mag wel. Maar daar gaat wel een rechtzaak aan vooraf. O, U dom schijterig hypocriet volk!
Martin van Amerongen

Is niet meer..

vrijdag, mei 10, 2002

Over Na Praters Napraters, Napraters
Dr.D prakkezeert zich.......

De eerste melding. Een man met baseballpetje! Live! Op de radio! Dr.D ziet alle foto`s! Waar is dat baseballpetje?????
Waarom zou hij zo overspannen zijn. iemand die gewend was zijn stappen drie keer voooruit te denken? Had hij soms zijn vluchtauto vergeten te tanken? In een dorp als Hilversum binnen enkele minuten politie overal! In kogelvrij vest! Iedereen is zo doodgegooid met eenzijdige informatie. En die H. Mens zit Dr.D nog steeds niet lekker..........

Update: ga Vincent Bijlo vragen wat hij van de stem vond!

Enneh wanneer worden de mensen van 3fm gehoord? Ofttewel de ooggetuigen zitten thuis. Gedwongen door wie?
Ondertussen knarst de kop van Dr.D.

van der Lubbe.....
Lee Harvey Oswald......
V vd G?

Alles is zo snel beslecht en beklonken, dat zijn we niet gewend van het politie apparaat. Voorkennis? Waarom kiest iemand voor zo`n radicale daad. Terwijl die persoon juist zo bekend was met het bewandelen van ambtelijke procedures? Is zijn aangekondigde overspannenheid niet veroorzaakt door druk van buitenaf ? Zo kan Dr.D dus nog wel een tijdje doorgaan.....
U weet SPROOKJES dient men te herlezen!
Sommige mensen lopen ECHT achter...
Staat er eentje bij de begrafenis, nou ja begrafenis volgende week graven ze hem weer op, met een bord; "Pim Leeft!"
Wie gaat `t hem vertellen?
Dr.D is blij te bespeuren dat het nog leeft...

Het dwergwerpen! De vraag van Snotje en de verhelderende uitleg van Dijkshoorn deed het besluit vallen een oude link van de plank te halen.....

Make Sheila happy!

donderdag, mei 09, 2002

Zo koel.
Zelfs bij het uitademen!!
Dr.D zit het nog steeds niet lekker.
De afgelopen dagen was de google hit: 'extreem links' voor deze site. Maar dat slechts na aanleiding van een oude post. Maar nu is het zo dat Dr.D en dhr. voordeWind afgelopen maandag , U weet, rond half 7 al heftig speculeerde over de mogelijke dader en de gevolgen.Op de ICQ. Dit is zowel bij Dr.D als bij Dhr. voordeWind uit de history verdwenen!!!!!!!!!!!!! Alles staat er behalve dat! Beste BVD als U iets wilt weten kunt U dat ook gewoon vragen! Voor veel geld.......

(Dr.D zei rond half 7: waarschijnlijk een verlichte geest die de geschiedenis naar z`n hand wil zetten.)
Kwa profiel heeft Dr.D achteraf gelijk. De dader is heel berekenend te werk gegaan. Precies als tijdens zijn werkzaamheden alles tot de nauwkeurigheid onderzocht. (hek wat het niet deed?) Behalve zijn vlucht. Het lot wilde dat er net een half peleton ME tegemoet kwam.

Dr.D denkt aan daderprofiel...
Op een of andere manier doet hij me denken aan Ferdi E (Heijn zaak). Psychologische overeenkomsten zal maar zeggen.....
Spreuk voor hemelvaart:

De boomklever is aan de verkeerde stam blijven plakken.
Het is de schuld van de biologen!

'die leeuw pakt wel degelijk de gezonde exemplaren. En dat is logisch, die leeuw is sterk zat, die hoeft zich niet te vernoegen met een antilope met bloedarmoede.'

woensdag, mei 08, 2002

Natuurfilm activist!
De geweldloze dan wel vegetarische natuurfilm!

Dr.D vindt deinende rietkragen niets aan.....
N.a.v. Dhr. Dijkshoorn en het stukje van dhr. Nimo (links staan links) de televisie!
Dr.D geeft zelf de voorkeur aan het echte werk, lappen vlees in de rondte, scheurende kaken en zoekende moeders. De natuurfilm! De beesten die elkaar opvreten zonder tussenkomst van een of andere dierenbeschermer! Daar gaat ie graag even voor zitten. Maar. Nu vertelt BOKS! ( die zelf in z`n eentje zo een hele kat opvreet) dat het allemaal in scene is gezet! "Zo`n leeuw legt de godganse dag te maffen en als de camera draait stort ie zich opeens op een kreupel hert. Geloof `t! Die is gewoon door de filmcrew voor de leeuwen gegooit! Man! Je wordt genept waar je bijzit!" zei hij.
Nu is Dr.D bang dat hij een beetje gelijk heeft. Godverdomme! Dat wilde ik eigenlijk helemaal niet horen!
Maar die krokodillen zijn toch wel echt? Probeerde ik nog.....
Want de beesten in Artis lijken ook al niet echt. Bekijk nu de natuurfilm met hele andere ogen! Ga je meer op geluidshengels in beeld zitten letten, enzo. Maar dan anders....


Nawoord: Boks! ontkent elke betrokkenheid bij de vermiste poezen kopietjes waar de stad mee volhangt.
So!

Iemand nog een implantaatje?
Met het oog op de komende zomer......
incident bij het mediapark.
Een man die bloemen legde is aan beide benen verbrand.
Een man op een fiets goot een jerrycan leeg en stak het aan.
'Dat wordt een feestje" zei ie nog

Dader is foetsie....
Zit er al een tijdje naar te kijken..
Inderdaad heel merkwaardig Deze uitzending van de duitse tv. De man die opeens binnen het hek staat voor een handtekening van pf. Lijkt veel op Volkert....

via: tonie

Update: de beelden gaan naar de nederlandse justitie voor onderzoek.

dinsdag, mei 07, 2002

De reactie van 'Animal freedom'.

Dr.D las het al eerder, (gogeleh op milieuactivist) maar zag geen enkel verband tussen het geschrevene en de daad. Nu blijkt dat wel zo te zijn.

Verplicht leesvoer!

Karin Spaink
Het is het hetzerige gedrag wat Dr.D zo tegenstaat...

Zonder waterdicht bewijs dat het inderdaad deze persoon betreft. Wel eens gehoord van een alias op het net? Nederland zijn eigen kleine koude polderoorlog?

'Volgens een andere medewerker van de partij blijkt dit uit 'eigen informatie' van de Lijst Pim Fortuyn, onder meer afkomstig van de internetsite die de verdachte heeft. De medewerker zei na afloop van de persbijeenkomst dat de vijf gevaarlijke mensen in het verleden al eerder iemand hebben vermoord. Maar volgens hem is dit in de doofpot gestopt.'
De dader heeft zijn stigma te pakken.
Activist.....

Zelfs de RaRa wordt er bij gesleept....

Update: De dader werkte HIER

Up update: Dr.d zag ook het stukje bij animal freedom. Maar de mensen bij Nu.nl gaan er nu wel heel tendentieus mee om.. Is dat journalistiek?
up up update: het artikel is gewijzigd!!!
Wat is Kulting?

De Stichting Kulting Harderwijk organiseert eenmaal per jaar in de maand mei als afsluiting van het culturele seizoen een manifestatie, waarbij iedereen (in groepsverband of individueel) zijn of haar artistieke en of creatieve kunstvorm aan een breed publiek kan tonen................
Nou! Harderwijk staat ook weer op de kaart!
De amerikaanse olifantentrainer in Artis.
-Wat doet ie dan?-
Via een sponsor is de trainer aangetrokken.....Om de mannetjesolifant op te geilen! Met twee handen!
ff googele.

Met welke zoekwoorden
1. extreem 2
2. links 2
3. aad 1
4. extreem-links 1


So! even evaluerend......


"Is er nog nieuws?"


Kom dan op Hemelvaartsdag naar Urk en geniet van zoveel urker koren pracht.


Zang op Hemelvaartsdag vindt plaats op donderdag 9 mei 2002 in de visafslag van Urk.
Aanvang: 19.00 uur
Zaal open: 16.30 uur
Toegangsprijs: volwassenen: ? 6,00
Kinderen: ? 3,00
Parkeren ? 2,50

maandag, mei 06, 2002

Wat Dr.D dus niet meer kan horen van het mediacircus.
"De schande voor de democratie"
Draai dan Ben Cramer, de clown.


Bij alle andere liquidaties is het in de criminele sfeer.......dus minder erg.
Of in de relationele sfeer, wel erg.
Emotie media regeert dit land...........
Wat wel kut is. Dat m`n post voor morgen nu helemaal naar de kloten is natuurlijk!
Dacht ik nog:"photoshop heb ik ook! Net alsde likmeneer". Had ik al flink zitten oefenen met een foto van pim. Kan nou niet meer.. toch zonde...
So! Nu hebben zelfs Prins Big en Juf Tandpasta tijdens hun huwelijksreis, ja nog steeds, hun bezoek aan de marinebasis op curacao afgezegd! Hoe meelevend.....
Volgens een ooggetuigeverslag. Zag hij een arrestatie. Ooggetuige denkt aan overval benzinepomp. ....
Wie was de arrestant? Wie was de kalende man met bril en houthakkersoverhemd?

Update: gearresteerde verdachte wordt op dit moment verhoord.Bevestigd justitie
Ondertussen onder de zoden;
De Veenmol!!!!

'Riet van der Meys uit Voorhout: ,,In 1984 had een tuinder 52 veenmollen uit zijn tuin gehaald. Ik heb ze nog niet gezien. Ik denk dat ze afnemen. Van mij mag die een worteltje mee-eten.''

Janneke Hoving vindt het een bijzonder dier: ,,Het ziet er prachtig uit met die graafhandjes''.

'Verondersteld wordt wel dat de meeste Zeeuwse veenmollen verdronken zijn tijdens de watersnoodramp van 1953. Dat is niet waar. ,,Na de ramp van 1953 had mijn vader een andere tuin en ook daar waren ze aanwezig'', schrijft J.G.Boot'

Lees het hele artikel.
De bron van inspiratie vertoont verdrogingsverschijnselen.Zo was het voorheen heel gebruikelijk om een tijdje naar het formica tafelblad te staren. En in de vormen dan in eens allerlei dingen zien! Gezichten enzo. Of onbekende dieren. De tafel is nu al drie keer gedraaid. Maar nog steeds niets.................

zondag, mei 05, 2002

Zag bij de jongen Joost dat maroc.nl tot censuur werd gedwongen.
Hoe zit dat met de naffers hier?
(buiten dan..)
KIJK!
Dit is een film!
Deel 2: 'Duits bier!'
Waarom moet ik toch iedere keer
als ik Sita zie...
Denken aan een roodwang moeras schildpad?
Vijf mei!
Zei ze mij
Ik wreef haar suf
-'ben jij altijd zo duf?'-
Dit is de laatste keer
dat ik jouw bef puf!
EXTRA! EXTRA! lees er alles over!
Net nog op tv. En nu al HIER! op het net......
So!

(Update: blogger doet weer gek..)
Godverdomme! Wat ben ik goor...
Eh, en Ajax?
Goedemorgen!
-Het is middag!-
Huh? Is het alweer zomertijd?

zaterdag, mei 04, 2002

Amsterdam opgelet!

Dr.D komt live! In Du lac! 13 mei a.s.

Old skoolstrreeetstyle...!!!!
Gevleid...


Via welke zoekmachine
1. www.google.com 4
Totaal 4Met welke zoekwoorden
1. therapeut 1
2. sperrgebiet 1
3. korea 1
4. amsterdam 1
5. consulaat 1
6. d 1
De eerste oproep heeft niet gewerkt...

Help!!!
Oproep!!!!

Dr.D Zoekt vriendin met werk!!!!

Klik de placebo!!
Kom er net een tegen.......

Die had nog nooit van Wigger & Wannabee gehoord!!!!
Schandalig!!!
So! Wil Dr.D es ff lekker chatteh bij TMF....
Gaat de hele sessie op z`n gat!!
Harry Plons leeft al lang niet meer......
Maar de spirit is niet weg.
Ganja Radio!!!
Krijg nou wat! Locomotief en de Zebulon!! Ze leven nog!!!
Ook een tijdje niet gehoord.......
Stadse Fratsen!

vrijdag, mei 03, 2002

Eindelijk! EINDELIJK!!!!!!!!!! een verhaaltje....
Voor het slapen!
NICOLE !!! En nog meer!!
Peter Pan Speedrock! De clip! Met UMC!

Via:Het vreemde mannetje
Houd hem in de gaten!
Ai! waar moet ik nu gaan 'sociolize'?
Dr.D belooft nu alvast voor vanavond;
een SPROOKJE voor het slapengaan!!!!
Ja ,ja!

donderdag, mei 02, 2002

Het lijkt wel aan de postcode te liggen!
Hier in de straat:


OPROEP!
HELP!!!
OPROEP!

Wie helpt Dr.D aan betaald werk?
Liefst internet gerelateerd.

Serieuze reacties?
(klik op de placebo!)

Kreeg Dr.D gister een rekening in de bus. Van de IRD. (Internet registratie dienst) Check ik de site even,

"Magic Partitioning Message

Application not supported by any Application Server (code -103)"

Wat een zeldzaam zooitje oplichters! Benieuwd wat Pieter Storms hiervan vindt....

Dr.D en de homeopathie....

Kreeg een tip van Snotverjeppie:

Beetje ziekjes?

Dit drankje moet je er zo weer bovenop helpen:

3 tenen knoflook
1 middelgrote grapefruit
1/4 theelepel cayennepeper

Heavy shit, denk ik. Misschien is er een vrijwilliger die dit wil uitproberen? (Ik denk specifiek aan Dr. D.)


Nu wil het feit dat ik zelfs geen snotneus heb maar goed. Ik aan de slag. Knoflook heb ik, zo`n verse. Kijk! Dat noem ik nog eens een teen! En dat dus drie keer. Grapefruit. Heb ik! Cayennepeper. Shit! Heb ik niet, wel nog een madame Jeanet. (De ECHTE peper)
Hup alles in een flinke beker en de staafmixer erop. En dan het homeopathische geheim; oplossen in de alcohol! Een halve fles wodka voldoet. Even roeren en in 1 keer achterover gooien. LEKKERRRRRR!
Lust er nog wel een..........

woensdag, mei 01, 2002

Ondertussen is 1 Mei afgelopen en iedereen blij. (188+ niet op het werk. Niet zonder nanny filter.)
Dr.D dacht altijd.....

Dat japanners alles klein maakte. Nee, dan op Ijsland! Microben in kokend water met zwavelgassen! (Het enige land ter wereld zonder leger, vandaar geld zat!)

Iedereen nou met z`n politieke standpunt.........
Bekijk ook eens Het vergeten clubje...
Zeg Mij: Rol Uw Zak!

Laat me de vlek van Uw jas vegen. U liet iets vallen! Tijd niet gezien! etc....Aan zijn neus te zien was het een linkse hoek....

(foto via rechtermuisknop.)
FF referreh!

van Mierloo
Soms familie van?
Geeft nix. Je familie ken je niet uitzoekeh!
Dr.D en de filosofie...

Als twee mensen op straat elkaar 'lopen op te vrijen' is dat genant.
Als twee mensen op straat ruzie hebben en vechten.
Dan blijft men staan en kijken.
Zo is de mens.


Uitleg aan beginnende lezers:
Men schaamt zich voor liefde&lust
Maar schuwt geen geweld!
Ondertussen bij de club....
De aloude uitleg van DR.D...

Drugs
Het gaat er nu niet om een uiteenzetting te geven wat drugs zijn en doen. Wat wel interessant is wat het verband tussen het gebruik van drugs en het functioneren van occulte vermogens is.
Het blijkt dat vanouds tovenaars, medicijnmannen, heksen, etc. planten hebben gebruikt die hen high maakten. De roes moest hen in contact brengen met goden of geesten. Het gebruik van harde of zachte drugs brengt wijzigingen aan in de persoonlijkheid van de druggebruiker. Deze streeft naar bewustzijnverruiming. Deze verruiming lijkt hem in aanraking te brengen met bovenzintuiglijke werkelijkheid.

Nawoord: Laat het duidelijk zijn dat het effect op velen afwijkt van het bovenstaande.
Ik zei het toch!!!

'Mantiek

Mensen met een helderziend vermogen gaan de kunst van waarzeggen beoefenen.
Al of niet tegen betaling pogen zij het verborgene uit heden, verleden of toekomst te onthullen.
Te allen tijde zijn waarzeggers drukbezochte mensen geweest.
Ook in het rationalistische Europa handhaafde zich de mantiek.
In veel landen gaat het aantal waarzeggers het getal van predikanten en priesters te boven.
Een stad als Berlijn zou 1000 waarzeggers hebben, Parijs zelfs 50.000.'

1 van die dingen voor vandaag.
Geen boodschappen doen!


Dr.D mag de bewoners van het Willem Dreeshuis graag horen...

De oude socialisten en communisten. Oude mensen die hun strijdbaarheid en gezond verstand hebben behouden.
So!
1 Mei

En Kreuzberg roert zich......

De andere grote steden zijn imiddels gevolgd. En hier......?
Nieuws:

Rond 1 mei gaat de gemeentelijke website www.urk.nl online. Burgers kunnen hier zeven dagen per week terecht voor allerlei informatie over de gemeente Urk. Het voorstel over de realisatie van deze website werd afgelopen dinsdag echter niet zonder slag of stoot aangenomen. De SGP stemde tegen het voorstel, omdat er ook op zondag informatie van de website gehaald kan worden.

En zo moddert men voort.......
De foto`s van gisteren!!
Mannen zonder meisjes!